Sivut

18. huhtikuuta 2013

... and that's who I am

Kuka tätä blogia oikein kirjoittaa? Neiti N toimikoon nimimerkkinäni ainakin näin aluksi, sillä etunimeni on sen verran harvinainen (vaikkei millään tavalla uniikki), että sitä käyttämällä todennäköisesti turhankin moni tuttu ja tutun tuttu eksyisi melko nopeasti tänne, ja toivoisin ainakin tässä vaiheessa säilyttäväni jonkinlaisen anonymiteetin. Veikkaan kuitenkin, että esimerkiksi kaasoni tulevat löytämään tänne alta aikayksikön (haleja vaan, S ja H! <3).

No, onneksi nimimerkin takaa kirjoittelu ei tarkoita sitä, että bloggaaja jäisi täysin tuntemattomaksi tai salaisi kaiken itsestään. Siksipä kerronkin itsestäni nappaamalla käyttöön monissa blogeissa kiertäneen "...and that's who I am" -haasteen:

Lähde
Olen todella ulospäinsuuntautunut - jopa rasittavissa määrin. Tarvitsen ympärilleni paljon ihmisiä, ja siksi rakastinkin asumista ystävän/ystävien kanssa kämppiksinä. Tutustun helposti uusiin tuttavuuksiin ja päästään ihmiset lähelleni helposti. Olen välillä jopa turhankin avoin ja porukasta minä olen se, joka jää suustaan kiinni eikä osaa lopettaa keskustelua tms., vaikka olisi kuinka kiire jonnekin muualle.

Lähde
Voisin ryhtyä äitiammaksi Äiti Amman paikalle - halaaminen on ihanaa! Silloin, kun sanat eivät riitä tai niitä ei ole lainkaan, halaus pelastaa paljon.

Lähde
Olen soittanut pianoa polvenkorkuisesta lähtien. Muutenkin musiikki on minulle henkireikä, mutta ennen kaikkea pianon soittaminen ja laulaminen käyvät minulle oikeastaan terapiasta. Ikävä kyllä intohimoista suhdettani pianooni hankaloittaa se, ettei opiskelijaboksiin mahdu eikä kehtaa tuoda pianoa, joten nykyisin joudun tyytymään satunnaisiin soittohetkiin aina pianon ääreen päästessäni.

Lähde
Leipominen, ruoan laittaminen ja juhlien järjestäminen piristävät arkea ja tuovat hyvää mieltä. Harvat tilanteet ovat parempia kuin ne, jotka jaetaan hyvien ystävien kesken ruokapöydän ääressä iltaa istuen.

Lähde
Uskova, hihhuli, kristitty, Jeesus-tyyppi - miksi haluatkaan sitä sanoa, uskon kolmiyhteiseen Jumalaan ja toivon, että se näkyy myös elämässäni. En harrasta Raamatulla päähän lyömistä enkä pahemmin moraalisaarnojakaan, mutta uskon siihen, että me kaikki tarvitsemme syntiemme anteeksiantoa ja rakastavaa Jumalaa. 

Lähde
Kahvi on elämäni eliksiiri. Maidolla, mielellään tummapaahtoisena ja vähintään kolmen desin kupista - mielellään rauhassa nautittuna hyvässä seurassa tai aamulla Hesarin kanssa. Yksi kauneimmista lauseista, joita minulle voi sanoa, on "Keitetäänkö kahvit?".


Rakastan sitcomeja. Nykyisin suosikkeja ovat How I Met Your Mother ja the Big Bang Theory, mutta mikään ei voi päihittää Frendejä - osaan varmaankin kaikki jaksot ulkoa etu- ja takaperin vaikka unissani.
Lähde
Tämä nyt tuskin on epäselvää kenellekään, onhan kyse hääblogista. Joka tapauksessa, en meinaa malttaa odottaa tätä reilua vuotta siihen, että saan vihdoinkin, vuosien odottamisen jälkeen olla naimisissa erään ihanan miehen kanssa. Häät ja niihin liittyvä fiilistely, suunnittelu ja hössötys ovat toki ihania ja varmasti ikimuistoisia juttuja, mutta loppujen lopuksi tärkeintä on se, että saan sanoa "Tahdon" paremmalle puoliskolleni.

1 kommentti:

  1. Täälläkin yksi Frendien fanittaja. Ja kyllä,kun tarpeeksi usein ne on katsonut osaa vuorosanat ulkoa :)

    VastaaPoista