Sivut

17. huhtikuuta 2013

Minustako hääbloggaaja?

Blogia aloittaessaan pitäisi varmaan kirjoittaa sellainen "tälläinen minä olen ja tämän takia aloin kirjoittaa blogia" -postaus. No, täältä pesee ihan testimielessä, tuskin tätä versiota jätän kuitenkaan julkisesti näytille.

Löysin suomalaiset hääblogit (kuten Black, Bling, Whiten ja hieman myöhemmin Palomiehenmorsiamen) reilu vuosi sitten, ja jäin välittömästi niihin koukkuun, vaikka omista häistä ei vielä tuolloin ollut tietoakaan. Kun sitten alkuvuodesta kihlauduimme poikaystäväni kanssa, aloin melko pian pohdiskella oman hääblogin perustamista. Ra-kas-tan juhlien suunnittelemista, ja omat häät ovat luonnollisesti tälle neidille se kaikkein mieluisin juhla suunniteltavaksi. Siksi olen jo näinä muutamina kosinnan jälkeisinä kuukausina ehtinyt kyllästyttää varmasti kaikki lähelläni olevat ystävät, kaverit ja tuttavat häähumullani ja vaaleanpunaisilla fiilistelyilläni. Ja vaikka sekä armas sulhaseni että (varsinkin) ihanat kaasoni ovat olleet innolla mukana hääsuunnittelussa, lienee parasta, että saan purettua pahimmat hössötykseni blogiin enkä kuormita ketään läheisimmistäni liikaa.

Samalla toki toivon, että tämä blogi voisi toimia idoiden säilytys- ja kehittelyalustana. Ja jos tänne joku lukija joskus eksyy, olisi mahtavaa saada kommentteja, ideoita ja ehdotuksia postauksiin. Pidän myös ajatuksesta, että saan näin säilöttyä hääpohdintoja talteen itseäni varten - pysyypähän häiden jälkeenkin paremmin muistissa koko tämä matkani neidistä rouvaksi, morsiamesta Vaimoksi. Tervetuloa mukaan seuraamaan tätä matkaani!

2 kommenttia:

  1. Hienoa, tervetuloa hääbloggaajien kasvavaan joukkoon! :) Näin reilun vuoden bloggailun jälkeen voin kyllä kertoa, että on todella hauskaa palata välillä omiin vanhoihin postauksiin ja huomata, miten ne fiilikset on eläneet ja muuttuneet. Antoisaa hääsuunnittelua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Laura! Innolla odotan sitä, millaisiksi ideat tässä bloggailunkin myötä kehittyvät.

      Poista