Sivut

22. marraskuuta 2013

Satulinnassa

Tänään tulee Neloselta toisen Vain elämää -tuotantokauden viimeinen jakso. Tällä kaudella sarjan seuraaminen on tuntunut hassulta, sillä ne televisiosta tutut paikat ovatkin nyt myös "tosielämästä" tuttuja, sillä kävimme nimittäin viime keväänä Satulinnassa tyttöporukan viikonloppureissulla. Tuolloin sain kuulla muutamilta näistä matkassa olleissa ystävistäni leikkimielisiä vinkkailuja siitä, että Satulinnahan olisi oivallinen paikka häiden järjestämiseen. Meidän tarpeisiin ja toiveisiin tuo kaunis kartanohotelli ei kuitenkaan osunut, mutta tulipa mieleeni vinkata, että Etelä-Savoon juhliaan suunnitteleville (jos sellaisia sattuu tätä lukemaan eksymään!) Satulinnasta löytyy useitakin hääpaikoiksi sopivia vaihtoehtoja!


Satulinnan rantarakennuksessa (yllä) voisi järjestää rennot, pienemmän porukan juhlat ihastellen järvimaisemaa ja nautiskellen vaikkapa paljusta ja rannasta löytyvästä saunasta.

Valkoisesta päärakennuksesta sen sijaan löytyy tilaa suuremmallekin joukolle. Kartanotyyliin tykästyneet voisivat näissä puitteissa järjestää mainiosti juhlavammatkin pirskeet. Lisäksi Satulinnassa on navettarakennus (josta en tosin keväällä tajunnut ottaa lainkaan kuvia ilman poseeraavia ystäviäni), joka myöskin soveltuu juhlakäyttöön.



Paikalle matkustavat vieraat voisivat yöpyä joko päätalon hotellihuoneissa (krhm, pari ystävääni varmaan pyörtyisivät jos pääsisivät yöpymään Cheekin huoneeseen - artistilla tai ilman) tai rannasta löytyvissä huviloissa, joista ainakin meidän testaamamme rakennus oli todella hyvin varusteltu, viihtyisä ja tilava. Kaiken kaikkiaan meidän visiittimme Satulinnassa oli varsin miellyttävä, joten mielelläni suosittelen seudun hääpareja tai muuten vaan juhlia järjestäviä tarkastamaan Satulinnan potentiaalisena juhlapaikkavaihtoehtona!

Palaillaan niihin meidän omiin hääsuunnitelmiin mahdollisimman pian! Marraskuu vain vie kaikki mehut koulukiireiden, muiden kuvioiden ja yleisen harmauden takia, joten hääsuunnitelmat eivät varsinaisesti kiidä eteenpäin tässä vaiheessa.

4 kommenttia:

  1. Haha, voi tuota cheek maniaa :D
    2011 kattelin juhlapaikkoja ja tosiaan samalla pohdittiin myös satulinnaa vaihtoehdoksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, löytyy ystäväpiiristä muutamia, joilla on suorastaan pakkomielle kyseiseen herraan :D oi voi, oi voi.

      Teillä ois kyllä tullut tosi erilaiset juhlat, jos oisitte päätyneet pitämään juhlat tuolla! Hauskaa, että oot sitäkin pohtinut aikanaan. :)

      Poista
  2. Oon ollut tuolla navetassa kerran häitä juhlimassa, oli tosi kiva :) Mitä nyt tuskasen kuuma, kun oli niin tappohelteet meneillään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla juhlavieraiden kokemuksia tuolta! Paahtavimmat kesähelteet voikin tehdä juhlista tukalia, jos ei ilmastointi oo ihan täydellisessä kunnossa...

      Poista