Sivut

10. joulukuuta 2013

Kuvaaja - check!

Jo useita viikkoja on tuntunut siltä, ettei hääjärjestelyissä tapahdu yhtään mitään. Ja näin blogista tarkastellen siltä todella näyttääkin. Onneksi todellisuus näyttää järjestelyjen etenemisen suhteen valoisammalta, ja viikonlopun mekkofiilistelyjen (!!) lisäksi to do -listalta saa vetää yli toisenkin tärkeän kohdan.

Valokuvaus on ollut pähkäilyn aiheena jo viikkokaupalla monestakin syystä. Ensinnäkin, valokuviin saa nykyään häissä käytettyä rutosti rahaa, ja sekös hääbudjettitaulukkoa katsellessa kauhistuttaa. Toisekseen, lähipiiristämme löytyy useampikin kameran takana viihtyvä ja enemmän tai vähemmän aktiivisesti, jopa ammattimaisesti valokuvaava ystävä, ja pähkäilimme, haluammeko ja raaskimmeko pyytää jotakuta tuttua ikuistamaan meidän juhlamme. Niinhän siinä kävi, että päädyimme toivomaan kuvaajaksemme erästä valokuvaajaystävääni, ja onneksemme hänellä sattui vielä olemaan buukkaamaton lauantai juuri hääpäivänämme. Meillä on siis valokuvaaja! Taas on yksi huolenaihe hoidettuna, mikä tuntuu ihanan huojentavalta tässä vaiheessa. Tarkemmista kuvaukseen liittyvistä yksityiskohdista päätetään, kunhan sulhon kanssa ehditään rauhassa aiheeseen paneutua ja kuvaajammekin kanssa palaveerata, mutta oli miten oli, saamme ihania kuvia mahtavan tyypin kuvaamina, eli täällä päässä on taas aihetta pieniin tuuletuksiin!

Hääsuunnitelmat ja -järjestelyt rullailevat kaiken kaikkiaan varsin leppoisaan tahtiin eteenpäin. Seuraavana suunnittelun alle joutunevat musiikkipuoli ja juhlatilaamme liittyvät kysymykset, sillä alkuvuodesta (eli apua, ihan kohta!) on sovittu juhlapaikan kanssa ensimmäistä yksityiskohtaisempaa yhteydenpitoa erinäisistä juhlamme järjestelyistä. Toisaalta Sen Oikean mekon löytyminen mahdollistaa morsiamen muun hääeleganssin suunnittelun, eli luvassa on varmasti inspiraation etsimistä muun muassa kenkiä, koruja (korvakoruthan jo löysin), kampausta ja huntua pohtien.

6 kommenttia:

  1. Onnea kuvaajan löytymisestä! Ison päätöksen tekeminen keventää kummasti stressitaakkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! To do -listan lyhentyminen on kyllä ihan mahtavaa :)

      Poista
  2. Onnea kuvaajan löytymisestä, ihan mahtavaa!

    VastaaPoista
  3. Uusi lukija täällä heippa! :)

    Onnea kuvaajan löytymisestä. On ihanaa kun saa merkitä tehtävälistalta taas yhden asian hoidetuksi.

    Onpas mahtavaa kun saitte ystävän kuvaamaan häänne. Silloin tuntee hänen kuvaustyyliään jo etukäteen ja kokemuksesta myös tiedän miten tärkeää on, että kuvaajan kanssa myös synkkaa (itsellä erittäin huonoja kokemuksia juhlasta jossa valokuvaaja määräili vieraita, valitti kaikesta ja vielä lopputuloksena valokuvatkin olivat oikeasti todella huonoja).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, mahtavaa, uusi lukija! Teretulemast seurailemaan :)

      Tuo on ihan totta, että tutun kuvaajan kanssa tietää jo varmuudella etukäteen, että millaisen tyypin sitä kutsuukaan juhliinsa pyörimään!

      Poista