Sivut

8. joulukuuta 2013

Mekkometsällä, osa 4

Hellurei ja hellät tunteet!

Piti katkaista tämä pitkäksi venynyt kirjoitustauko ihan toisilla tarinoinneilla, mutta nyt en malta olla fiilistelemättä.

Se Oikea Mekko on löytynyt! Eilen nappasin matkaani toisen kaasoni, ja kävimme pitkän viikonlopun suoman vapaa-ajan turvin pitkästä aikaa morsiuspukuliikekierroksella. Kahden mekon sovitusta myöhemmin homma oli selvä - se Minun Mekkoni oli vihdoinkin osunut kohdalleni. Kuvia tuosta kaunokaisesta en uskalla tänne vielä laittaa, jotta puku säilyisi varmasti h-hetkeen asti yllätyksenä sulholle. Oikeastihan tekisi mieli näyttää jokaiselle vastaan tulevalle tutulle kuvia tuosta maailman kauneimmasta mekosta, mutta enköhän malta mieleni ja säilytä jotakin yllätyksenä sinne ensi elokuulle saakka.

Kesällä kirjoittelin hääpukuhaaveistani täällä. Tuolloin toivoin Siitä Oikeasta löytyvän ainakin nämä ominaisuudet: 
  • pitsiä
  • tylliä
  • melko runsas, laskeutuva helma
  • jonkinlaiset hihat! 
Ei-listalta löytyivät tuolloin:
  • merenneito-, trumpetti- tms. malli
  • morsiussatiini (ainakaan ainoana materiaalina), tafti. Haaveilin kevyemmistä, laskeutuvista materiaaleista.
  • vannehameellinen helma.
  • nyöritys selässä. 

Sainko sitä, mitä halusinkin? Hihoja tai pitsiä en muutamien sovittelukertojen jälkeen enää kaivannutkaan, ja itse asiassa viimeisimmät kerrat sanoin jyrkästi ei kaikille sovitettavaksi tarjotuille pitsiunelmille. Ei-listalta mekossani on ainoastaan pieni nyöritys, ja se vannehamekin taitaa kuulua minunkin hääpukeutumiseeni sittenkin. Hääpäivänäni saan kuin saankin pukea ylleni mekon, jossa todellakin on (sopivan!) runsas, laskeutuva tyllihelma. Ei laahusta, ei turhia krumeluureja. Olkaimeton, vyötäröltä kirjailtu ja kaikin puolin täydellinen se on.

<3

P.S. Ihan valtavan suuret suosittelut morsiuspukuliike Josefiinalle! I-ha-nat tilat, aivan mahtavaa ja ammattitaitoista asiakaspalvelua ja upea valikoima toinen toistaan kauniimpia mekkoja.

13 kommenttia:

  1. Ooh, aivan mahtavaa! Onnittelut sen oikean löytymisestä. :) Minäkin haluaisin käydä katsomassa pukuja Josefiinassa, kun siellä ei ole tullut käytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Josefiina oli kyllä ihana, tiedän ihan varmasti, mihin vien seuraavat häämekkoaan etsivät ystäväni sitten, kun sen aika on :D

      Poista
  2. Oi, onnea puvun löytymisen johdosta :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa että löysit "the puvun"!! Paaaaljon onnea siittä!

    VastaaPoista
  4. Onnea oikean puvun löytämisestä! :)

    VastaaPoista
  5. Onnea puvun löytymisestä! :)

    VastaaPoista
  6. Hienoa!! Onnea sen oikean puvun löytymisestä!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikki! :) Nyt vain pitäisi malttaa odottaa sinne kevääseen, että pääsen hypistelemään sitä ihan omaa mekkoani!

    VastaaPoista