Sivut

30. heinäkuuta 2013

Raidallista

Jos joku olisi puolisen vuotta sitten sanonut, että raidoista tulisi yksi häidemme hallitsevista visuaalisista elementeistä, olisin tuhahtanut ja naureskellut ajatukselle. Hääblogeissa ja -lehdissä sekä Pinterestissä on toki tullut törmäiltyä ihaniin raitojen valloittamiin hääkuviin, sillä graafiset, selkeät kuviot ovat tainneet olla viime vuosien yksi isoimmista häätrendeistä. Syystä tai toisesta en kuitenkaan kuvitellut, että juuri meidän häissä hypättäisiin tähän trendiin mukaan.

Lähde
Lähde  
























Kuinkas sitten kävikään...  Osa varmaan muistaakin: Löysimme upean hääpaikan, jossa on keväällä valmistuneen remontin yhteydessä tehdyt mustavalkoraidalliset seinät. Paikka tuntui ensivisiitistä lähtien omalta, joten ei auttanut muu kuin sanoa tahdon tuolle ihanalle juhlapaikalle ja heittäytyä raitojen vietäväksi. En missään nimessä aio kuorruttaa kaikkea häissämme raidoilla, mutta toisaalta mustavalkoraidat voisivat olla yksi sellainen elementti, joka voisi näkyä ainakin joissakin pienemmissä yksityiskohdissa juhlapaikkamme sisustuksen lisäksi. Näin saataisiin toivottavasti sitä kaipaamaani yhtenäisyyttä häidemme kokonaisilmeeseen.

Lähde
 Raitojahan voisi käyttää halutessaan vaikka mihin häiden yksityiskohtiin: paikkakortteihin, pilleihin, viireihin tai muihin juhlapaikan koristeisiin, pöytänumeroihin, hääpukuun, sulhasen solmioon/rusettiin/sukkiin, kaasojen mekkoihin, hääkakun koristeluun, hääauton nauhoihin,  sukkanauhaan, pöytä- tai kaitaliinoihin, hääkarkkeihin/karkkibuffettiin - mihin ikinä mielikuvitus riittääkään! Liika on kuitenkin liikaa, joten jos meillä nähdään (niiden seinien) lisäksi mustavalkoraitaa, kyseessä on vain muutama yksityiskohta, joista kaivoin tähän näytille esimerkkikuvat. Siispä kutsukortit tai morsiuskimppuni nauha voisivat olla mahdollisia raitojen esilletuomiseen sopivia kohteita. Sopivan pientä, hillittyä ja yksinkertaista minun makuuni.

Mitä mieltä sinä olet - uppoavatko raidat ja jos, niin missä muodossa?




4 kommenttia:

  1. Raidat näyttävät kyllä hääsomistuksissa ja häiden paperituotteissa aivan ihanilta! Siitä huolimatta eivät tunnu niin omilta, että haluaisin niitä omiin häihini. :D Jos ymmärrät mitä tarkoitan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän todellakin! :) Jotkut jutut kolahtaa niihin OMIIN juhliin paremmin, ja toiset toimii muiden pirskeissä sitäkin ihanammin. Niin sen kuuluu ollakin. Sitten vaan kun osais valkata, että mitkä kaikki niistä itseen kolahtaneista jutuista valitsee lopulliseen toteutukseenkin... :D

      Poista
  2. Sulhasen sukkiin! http://www.happysocks.com/eu/2-pack-stripe-socks-7.html <3:lla S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ihanat! Tosin miten sopii sen frakin kanssa, josta M on puhunut pienen iäisyyden? :D

      Poista