Sivut

2. heinäkuuta 2013

Taisin rakastua

Ei voisi paremmin alkaa heinäkuu! Eilen siis päästiin vihdoinkin (!!) katsastamaan niitä mahdollisia hääpaikkoja. Tulimme sulhon kanssa Lahteen jo sunnuntai-iltana, enkä meinannut millään malttaa odottaa pääsyä paikkakierrokselle. Maanantaina hyppäsimme tulevien appivanhempieni autoon ja hurautimme tarkastelemaan Lahden juhlapaikkatarjontaa.

Kiersimme enemmän tai vähemmän pieteetillä viisi erilaista paikkaa, joista tosin yhden tiesimme alunperinkin olevan auttamattomasti liian pieni meidän suunnitelmiimme. Kaikissa paikoissa oli hyviä juttuja (kaikella sillä googlailulla ja etukäteisselvittelyllä tämä nyt ei tokikaan tullut yllätyksenä), mutta kaksi paikkaa nousi selvästi yli muiden. Varsinkin viimeiseen kohteeseemme taisimme molemmat tykästyä välittömästi, enkä suoraan sanottuna ole juurikaan saanut ajateltua muuta kuin sitä viimeisenä katsomaamme paikkaa tuon kierroksen jälkeen. Oijoi. Kuvia en valitettavasti voi kummastakaan näistä oikeastaan teille näyttää, sillä vaikka kamera olikin mukana, ei kuvamateriaali ole kummoista - kiitos morsiamen innosta vapisevien käsien.

Kertoilen tarkemmin paikkavalinnastamme, kunhan olemme saaneet tehtyä lopullisen päätöksemme (joka tosin tällä hetkellä tuntuu jo päivänselvältä minun päässäni) ja tehtyä varauksen!

Sen verran pitää vielä kertoa, että yllätyin todella pahasti paljon kysellessäni pohdittujen juhlapaikkavaihtoehtojemme nykyistä varaustilannetta. Olemme siis toivoneet saavamme juhlia häitä elokuussa 2014, ja nyt, vain hieman yli vuotta ennen tuota suunnittelemaamme h-hetkeä, oli lähes kaikissa juhlapaikoissa vielä koko elokuu viikonloppujen suhteen vapaana! Näyttää siis siltä, että lahtelaiset morsiamet hääparit taitavat olla suurilta osin stereotyyppisiä hitaita hämäläisiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti