Sivut

11. heinäkuuta 2013

Tilannepäivitystä

Hopsan, jopas aika rientää!

Viimeisin viikko on kulunut melkoisessa arjen muutoksessa: M jätti leppoisat kesälomapäivät taakseen ja lähti pukemaan ylleen kurkkusalaattikuosia. Yli-ikäinen inttileski täällä siis, terve vaan! Ei siis pahemmin ole huvittanut käyttää aikaa blogin ääressä lähipäivinä, kun on ollut tähdellisempiäkin ajanviettotapoja, vaikka toki hääjutut(kin) ovat pyörineet tiuhaan tahtiin mielessä ja puheissa.

Lähde
Vaikka kulunut viikko menikin pitkälti sulhon lomaa viettäen, ehdin tietenkin lähetellä sähköposteja niihin juhlapaikkoihin, joihin ihastuimme paikan päällä käytyämme. Jäljellä pohdinnoissa on siis ollut enää kaksi paikkaa, joiden välillä teemme valintamme, ja saamiemme vastausten perusteella olemme saaneet tehtyä päätöksemme. Tänään sain vielä sulholta varmistuksen, että voin hänenkin puolestaan soittaa juhlapaikkavalintaamme ja sopia varauksesta. Ihan mahtavaa! 

Lähde

Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että kaikki alkuperäiset herkistelyvärifiilistelyni joutuvat nyt uudelleen tarkastelun alle, sillä juhlapaikassamme on voimakkaan mustavalkoinen, graafinen ilme höystettynä jo valmiiksi yhdellä tehostevärillä. Inspiraatiokoosteet siis vähintäänkin väripaletin suhteen menevät täysin uusiksi, ja muutenkin valitsemamme hääpaikka on jotain ihan muuta kuin olin osannut haaveilla, mikä voisi olla pelottavaa ja epävarmuutta herättävää. Tällaisen tunneihmisen on kuitenkin helppo luottaa siihen, että jos jokin paikka tuntuu ensisilmäyksestä lähtien oikealta valinnalta, sen tunteen mukana on mentävä. Varsinkin, kun se meidän parisuhteen järki-ihminen oli täysin samaa mieltä.

2 kommenttia:

  1. Moi, saako kysyä missä juhlianne vietätte? Siskoni on myös menossa naimisiin ja hääpaikka lahdesta hakusessa...

    VastaaPoista
  2. Saa toki kysyä! Olen paikan ajatellut pitää täällä blogin puolella vielä jonkin aikaa mainitsematta, mutta visko meiliä tuonne oikeasta laidasta löytyvään osoitteeseen, niin voin yrittää olla avuksi :)

    VastaaPoista