Sivut

31. lokakuuta 2013

Mekkometsällä, osa 3

Edellisestä, varsin epäonnisesta mekonmetsästysreissusta on ehtinyt kulua jo yli kuukausi! Niinpä piipahdimme eilen toisen kaasoni kanssa parissa täkäläisessä morsiuspukuliikkeessä.

Ensimmäisestä paikasta ei jäänyt käteen muuta kuin hämmentynyt olo. Todella suppea valikoima yhdistettynä allekirjoittaneen melko selkeään visioon ei ollut kovin hyvä yhdistelmä. Mutta sen sijaan on pakko hehkuttaa jälleen kerran Morsiusgallerian henkilökuntaa. Kävimme siis tsekkaamassa, mitä Tullivapaiden päivien päätyttyä liikkeestä löytyisi. Kuulemma paljon vuoden 2014 malleja on vasta tulossa sovitettaviksi, joten ihan hirvittävän montaa uutta pukua en sovitettavaksi löytänyt, mutta sen nyt osasin arvatakin. Joka tapauksessa saimme niin äärettömän asiantuntevaa, kiinnostunutta ja ystävällistä palvelua, että sellaiseen harvoin törmää missään. Oli ihanaa saada olla sellaisen pukumyyjän avustamana, joka muutamasta sanasta jo ymmärsi meidän vision ja uskalsi rohkeasti ottaa kantaa myös sellaisiin pukuihin, jotka eivät selvästi sopineet minun tyyliini, ruholleni tai ylipätään toiveisiini. Mahtavaa, tällaisia ammattilaisia lisää asiakaspalvelutehtäviin!

Mekon metsästys saa siis tulevaisuudessa vielä jatkoa. Toiveissa olisi ehtiä jossain vaiheessa kotikonnuillekin tarjontaa tarkastamaan. Taas kerran saa olla onnellinen siitä, että saa rauhassa järjestellä häitä eikä Sitä Oikeaa Mekkoa tarvitse löytää paniikissa nyt tai heti. Ja vaikken tänään ihastunut yhteenkään sovittamaani luomukseen, taisin eksyä kotimatkalla meidän naapurissa olevaan koruliikkeeseen ja ihastua siellä johonkin kimaltavaan... No, siitä lisää myöhemmin, jos ihastus osoittautuu pitkäaikaiseksi!

8 kommenttia:

  1. Hienoa, että sovituskokemus oli asiakaspalvelun osalta onnistunut, vaikka pukua ei vielä löytynytkään. Ja peukut kimaltelevalle löydölle myös! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mää näytän lähinnä nimetöntä sille löydölle ;D

      Poista
  2. Kyllä se puku vielä löytyy, kuten itse sanoitkin. :) Olen samaa mieltä tuosta Morsiusgallerian palvelusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä yhtään ihmettele, miksi Morsiusgalleriassa ramppaa asiakaskuntaa pitkänkin välimatkan päästä. Ammattitaitoinen henkilökunta on kultaakin kalliimpaa :)

      Poista
  3. Mulla on pari tuttua töissä siellä ja ovat olleen jo kauan joten homma toimii myös heidän näkökulmastaan:) kyllä se puku vielä löytyy! Onnea sormuksen bongaamisesta!:)

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä! Kyllä se puku sieltä vielä löytyy. Mulla löytyi puku helposti, mutta sormus tuotti ongelmia! Onneksi sekin ratkesi ajan kanssa ja kun rauhassa mietti, että mitähän sitä nyt ihan oikeasti haluaa ja riisui budjetin puitteissa ne kaikista ruusuisimmat kuvat mielestään ja antautui todellisuudelle. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, kun ei tarvitse juosta paniikin maku suussa puvun kanssa ja saa rauhassa etsiä sitä omaa juttua. Itse päädyin aikoinaan pukuun, joka ei ollut ihan juuri "se" juttu, ja oli ihan ok. Hääkuvat olivatkin sitten sen 10 vuotta piilossa, kun niitä ei halunnut katsella puvun takia lainkaan. Vaihtoehtoja on hurjasti, ja varmasti löydät juuri sen oikean ratkaisun tähänkin. Juuri sen täydellisen. :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos tsempeistä, kaikki! Mekon kanssa ei ole onneksi mitään huolia tai epätoivoa, aikaa ja visiota onneksi riittää vielä rutkasti :)

    VastaaPoista