Sivut

12. syyskuuta 2013

Pikkuaskelin eteenpäin

Pakko tähän väliin intoilla siitä, että hääjärjestelyt ovat taas ottaneet pienen askeleen eteenpäin. Olen pikkuhiljaa sallinut itselleni häätavaroiden ostamisen aloittelun, kunhan tahti säilyy maltillisena ja järki päässä (ja joitain euroja pankkitililläkin, kiitos). Niinpä kotoa alkaa löytyä jo muutamia askartelutarvikkeita koristelu- ja korttimallailuja varten. Hassua, miten niinkin pienistä asioista voi lehahtaa perhosia vatsaan. Kaipa ne erilaiset ostokset tekevät häiden lähenemisestä taas hieman todellisemman tuntuista.

Eniten kuitenkin ajatukset pörräävät tällä hetkellä Operaatio Häämekon metsästyksessä. Kaasojen kanssa on saatu aikataulut työ- ja opintokuvioiden keskellä sovitettua yhteen niin, että ensi viikolla päästään vihdoinkin tositoimiin. Kävin alkuviikosta varaamassa ensimmäisen sovitusajan Morsiusgalleriaan, ja teki mieli hihkua innosta kävellessäni niiden kaikkien upeiden pukujen ohi. Ihan kohta on tämän tytön vuoro sovittaa ensimmäistä kertaa ihkaoikeita hääpukuja! Onneksi matkani yliopistolle kulkee yleensä ihan sattumalta vain pienen koukkauksen tekemällä tuon ehkä tunnetuimman täkäläisen hääpukuliikkeen ohi, joten voin mekkoinnostuksen ja jännityksen kasvaessa käydä vaikka päivittäin lepuuttamassa silmiä näyteikkunaan nostetuissa ihanuuksissa. Aijaijai, ihanaa!

4 kommenttia:

  1. Huippua, onnea mekon metsästykseen! Toivottavasti löytyy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jännityksellä odotan, mitä tuleman pitää :)

      Poista
  2. Toivottavasti unelmien puku löytyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin toivon, todellakin! Vaikka toisaalta en ehkä sittenkään haluaisi, että heti löytyis Se Oikea, sillä silloinhan ei sais enää sovitella uusia pukuja ja fiilistellä sitä kaikkea... Loogista, tiedän :D

      Poista