Sivut

24. syyskuuta 2013

Pitkät mekot kaasoille?

Jopas nyt tuntuu siltä, että mekot ovat vallanneet tämän morsiamen pään kiitettävän tehokkaasti - ainakin näin hääasioiden osalta. Tulin siihen tulokseen, että vaikka viime viikolla löytyikin Morsiusgalleriasta yksi varsin valloittava ihanuus, joka kaiken lisäksi olisi vielä tämän viikon -40% tarjouksessa, saa Operaatio Häämekon metsästys jatkua vielä ainakin seuraaviin sovittelukertoihin asti. Jaksan vielä uskoa, että kun saan Sen Oikean mekon vedettyä ylleni, en halua siitä luopua lainkaan tai jatkaa etsintöjä. Seuraavan kerran mekkometsälle päästään varmaankin vielä tämän viikon kuluessa, joten kovin kauaa ei uutta yritystä tarvitse odotella, jee!

Lähde
Oikeastaan tarkoituksenani oli kuitenkin kirjoitella ihan muista mekoista kuin siitä omastani, joka vielä majailee jonkin morsiuspukuliikkeen varastoissa. Tuli nimittäin niiden kaikkien valkoisten hääpukujen seassa seikkaillessamme puhe kaasojen kanssa heidän vaatetuksestaan. Olenkin täällä jo kertonut, että kaasojen ulkoasu on ollut yksi niitä (harvoja?) häiden yksityiskohtia, joista minulla ei ole ollut juuri lainkaan visiota. Pääasia mielestäni on ollut (ja on edelleen) se, että kaasoillani on mukava ja viehättävä olo. Mekon värillä, mallilla tai millään muullakaan yksityiskohdalla ei sen sijaan ole suunnitelmissani ollut juurikaan väliä. Toisaalta jotakin yhtenäisyyttä olisi kiva nähdä, että kaasot näyttäisivät siltä, että ovat tulossa keskenään samoihin juhliin eivätkä ole aivan eri maailmoista.


Lähde
Hääseurueemme (kuulostaapa hienostuneelta ja viralliselta, haha) miesosapuolten pukeutuminen sen sijaan on tuntunut olevan alusta asti melko selvää sekä minun että M:n näkemyksissä. M haluaa avioitua frakki yllään, ja jotta hänen ei tarvitse olla yksinään paljon virallisemmin ja juhlallisemmin pukeutuneena kuin perinteisen puvun valitsevat juhlaväen miehet, toivotaan bestmaneidenkin taipuvan frakkeihin. Todennäköisesti tämä tulee onnistumaankin varsin helposti, sillä toiselta bestmanilta pitäisi löytyä hyväksi havaittu frakki suoraan omasta vaatekaapistaan. Niinpä totesimme kaasojen kanssa, että neidoille voisi sopia pitkät mekot, jolloin kaasot ja bestmanitkin olisivat pukeutumisensa juhlavuuden suhteen suunnilleen samalla viivalla.


Lähde




Hakusessa taitaakin siis olla maximekot noille kahdelle ihanalle naiselle. Värimaailmalta tavoitellaan näillä näkymin jotakin vaaleanpunaisen puuterista, kuten nokkelimmat varmaan päättelivätkin jo kuvista. Ei mitään liian räikeää, muttei ihan mitätöntäkään, ja sopii siihen kauan haikalemaani värimaailmaan. Onneksi nykymuoti suosii pitkien helmojen etsijää niin, että viimeistään keväällä/alkukesästä voisi kuvitella kaupoista löytyvän taas rutkasti näihin suunnitelmiin sopivia maximekkoja, ja vieläpä järkevään hintaan! Ihanaa, että näidenkään suhteen ei ole kiire, vaan voimme kolmen silmäparin voimin rauhassa tarkkailla vaatekauppojen valikoimia ensi elokuuta ajatellen. 

6 kommenttia:

  1. Juuri tällaista olisin itsekin toivonut kaasolleni ja morsiusneitona toimineelle kälylleni. Hempeää ja puuterista. Ikävä kyllä päädyimme kaikki siihen lopputulokseen, ettei tämä tyyli ollut yhtään passeli heille ja heidän persoonalleen. Kultainen keskitie löytyi kuitenkin fuksiasta, jota löytyi lopulta naisten puvuista, omista kengistä ja miesväen sukista. Ja kaikki olivat tyytyväisiä. :) Silti myönnän, että kyllä tuollaisiin puuteriunelmiinkin pukeutuneiden naisten keskellä olisi kelvannut juhlia. Peukku ylös siis tälle idealle minulta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltä löytyy sitten varmaan varavaihtoehtona värimaailman suhteen tummemmat sävyt jossain navy-/yönsinisen ja mustan tienoilla, jos puuterisävyt jostain syystä näyttäisivätkin oudoilta tai kaasoille sopimattomilta. Mutta oon kyllä onnekas siinä mielessä, että kaasot on täynnä ideoita (tämäkin siis alunperin heidän ehdotuksensa) ja näin varmaan löytyykin aika helposti myös heitä miellyttävät ratkaisut :)

      Poista
  2. Peukku ylös täältäkin (: minä haaveilen myös maximekoista kaasoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Maximekot on kyllä tervetullutta vaihtelua niille roiskeläppämittaisille "mekoille"; jotka oli piiiiiitkään juhlamekkojen enemmistönä. :)

      Poista
  3. Määkin tahdon! Meijän kaasot on jokainen niin erillainen, että uskon maximekon olevan parempi vaihtoehto kuin lyhyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löytyy teille(kin) mieleiset mekot juhlaa varten! :)

      Poista