Sivut

21. kesäkuuta 2013

Korkokenkätyttö

Hääpäivänään tämä morsian sujauttaa jalkaansa korkokengät, se on varmaa. Vaikka viime vuosina olenkin laantunut kuumimmasta korkoinnostuksestani käyttämään arkisin pääasiassa matalapohjaisia kenkiä, juhlatilaisuuksiin kopistelen lähes poikkeuksetta koroissa.

Lähde
Hääkengistä ensimmäisenä tulee mieleen valkoiset, muutaman sentin korolla varustetut teräväkärkiset kengät, joiden pinta on ehkä satiinia tai mahdollisesti pitsiä, riippuen vähän morsiamen muusta asusta. Tässä kohtaa taidan kuitenkin valita jotain muuta kuin sen ihan perinteisimmän vaihtoehdon. Miksi valita tylsät, vain häihin sopivat kengät, kun voisi hyvällä syyllä panostaa kauniisiin korkoihin, joita voisi käyttää monia, monia kertoja rouviintuneenakin? Hääpuvulle tuskin löytyy myöhempää käyttöä, joten olisihan se nyt ihanaa, jos hääkenkiä tulisi käytettyä myöhemminkin, ja aina ne jalkaan laittaessaan voisi hetkeksi palata fiilistelemään hääpäivän tunnelmia?

Lähde
Näillä näkymin hakusessa ovatkin siis sirot korot, joilla korkeutta saisi kokemuksen syvällä rintaäänellä olla noin 8 cm. Värinä jotain muuta kuin valkoista, koska en yksinkertaisesti osaa kuvitella jatkokäyttöä valkoisille koroille. Häiden kunniaksi jotain kimaltavaa? Tai kengät voisi ehkä valita häiden väripalettia seuraten... Vaiko sittenkin klassista mustaa? Voi, valintojen maailma...

2 kommenttia:

  1. Tiedän tuon valinnanvaikeuden monenkin asian kohdalta! Kenkien osalta olen itsekin miettinyt tuota väriasiaa. Toisaalta olisi ihana hankkia jotkut kimaltavat kengät - tai tuunailla ne itse. Toisaalta taas olisi ihanaa antaa limenvihreiden yllätyskenkien pilkahdella puvun alta tuoden samalla hieman esiin hääjuhlan teemavärejä. Riippuu toki varmasti myös puvusta millaiseen ratkaisuun päädyn. Itse en kyllä voi kovin korkeita korkoja laittaa, kun sulhanen on minua vain kaksi senttimetriä pidempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, varmasti kenkäpohdinnat saa parhaiten tulta alleen, kunhan mekko on tiedossa :) ihania kenkiä kun onneksi on olemassa paljonkin, Sen Täydellisen Mekon löytyminen on varmasti vaikeampaa ja siksi sitä metsästellään ainakin täällä ensin :)

      Poista