Sivut

8. kesäkuuta 2013

Ne ihan oikeat kuninkaalliset häät

Tänään länsinaapurissamme vietetään jälleen kuninkaallisia häitä, kun prinsessa Madeleine ja Christopher O'Neill vihitään Tukholman Linnankirkossa. Suoraa lähetystä vihkitilaisuudesta voi seurata Suomessakin joko YLE1:ltä tai YLE Areenasta klo 16.35 alkaen. Aiotaanko ruudun sillä puolen seurata häämenoja television ääressä? Itse vietän viikonloppua kesän mökkikautta availlen Keski-Suomen metiköissä, joten mitään kunnon häävalvojaisia ei täällä saada aikaiseksi, mutta joka tapauksessa television ääressä on illalla oltava!

Lähde
Ennakkotietojen ja oletusten mukaan luvassa ovat pienempimuotoiset häät kuin kruununprinsessa Victorian häät kolmisen vuotta sitten, koska kuningashuoneen protokolla ei aseta yhtä paljon vaatimuksia nuoremman prinsessan häille. Madde ei aio siskonsa tavoin suosia ruotsalaista designia, vaan hän pukeutuu erinäisten lehtitietojen mukaan Valentinon suunnittelemaan hääpukuun. Tuskin siis nähdään ihan yhtä klassisia, puhtaita linjoja kuin kuninkaallisen perheen aiemmin avioituneilla naisilla, vaan jotain erilaista, Madeleinen tyyliin paremmin sopivaa. Veikkaankin, että tämänpäiväisissä häissä nähdään Madeleinen ja Chrisin näköisiä ratkaisuja pelkän etiketin seuraamisen sijaan - ja se jos mikä on erittäin tervetullutta kuninkaallisissa piireissä!

Tietenkin mielenkiinnolla seuraan myös, miten Madeleinen pukuvalinta vaikuttaa hääpukumuotiin. Nähdäänkö jo ensi vuoden morsiamilla Maddesta inspiroituneita pukuja? Esimerkiksi Victorian ja vuotta myöhemmin Williaminsa kanssa avioituneen Katen hääpuvuthan ovat selvästi luoneet trendejä hääpukeutumiseen.

Lähde 
Toivottavasti Madeleinen ja Chrisin häät onnistuvat tavoittamaan edes osan Vickanin ja Danielin häiden valloittavasta tunnelmasta. Taidan olla vähän päästäni vialla, mutta kruununprinsessaparin häitä seuratessani tirautin kyllä useammatkin herkistelykyyneleet. Varsinkin Danielin puhe oli yksinkertaisesti i-ha-na.  Häähumussa, rakastuneiden ihmisten hymyissä ja tunnelmallisissa juhlissa vain on sitä jotain, mikä saa sydämen heltymään ja hymyn nousemaan kasvoille. Onnistunutta hääjuhlaa tänään siis odottaen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti