Sivut

12. elokuuta 2013

Ihana idea lukutoukkamorsiamen häihin!

Tämä ei varsinaisesti liity meidän häiden suunnitteluun, mutta ah, pitäähän hyvät ideat laittaa kiertoon (ja ehkä itsellekin talteen tulevia ystävien häitä varten). Aatos bongattu vähän jalostettuna Pinterestistä jälleen, mutta alkuperäinen toteutus lienee näistä häistä.

Lähde
Jos morsian on niitä naisia, jotka voisivat viettää kaiken vapaa-aikansa uppoutuen romaanien vietäväksi, voisivat kaasot ja/tai läheiset ystävät antaa morsiamelle lahjaksi suosikkikirjansa rakkautta/avioliittoa/parisuhdetta tavalla tai toisella, kevyemmin tai raskaammin käsittelevien opusten joukosta! Ei lainkaan hassumpi idea esimerkiksi polttareihin toteutettavaksi. Omistuskirjoituksin tai kirjan antajan tekemin merkinnöin kirjoista tulisi henkilökohtaisia lahjoja, joihin morsian voisi hyvällä tuurilla palata ajatuksen kanssa vielä monta kertaa tulevien aviovuosiensa aikana.

Tiedän ainakin pari rakasta neitoa, joille tälläinen sopisi kuin nenä päähän. Sopivia häitä siis odotellessa! 

4 kommenttia:

  1. Kaunis idea! Itse kuulun ehdottomasti tähän lukutoukkapiiriin. Kirjat ovat ikuisia ja niitä on ihana antaa sitten jälkipolvillekin luettavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kirjat on kyllä omalla tavallaan tosi ajattomia, joten silläkin tavalla tosi ihania juuri lahjoiksi!

      Poista
  2. Suloinen idea! Kirjojahan on kiva käyttää myös somisteina, mikäli pari on sen henkinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, varsinkin sellaiseen herkkään, vintage-tyyppiseen teemaan sopii kirjat koristukseksi enemmän kuin hyvin :)

      Poista