Sivut

1. elokuuta 2013

Kirkko varattu!

Jes! Sain vihdoin soitettua seurakuntatoimistolle, ja nyt meillä on viimeinkin vihkikirkko ja -aika varattuina! Eipä ollut vielä lainkaan varauksia meidän hääpäivälle, joten pääsin valitsemaan parhaat päältä.

Kiitos eiliseen kirjoitukseen kommentoinneille! Teistä oli iso hyöty - varsinkin, kun armas sulhoni on tälläkin hetkellä kaivamassa poteroa jossain eteläsuomalaisessa metikössä, eikä siis pysty juurikaan takomaan järkeä allekirjoittaneen päähän. Päädyin siis lopultakin valitsemaan sen kello 15 meidän vihkiajaksi. Onpahan vähän myöhäisempi kuin se kaiketi perinteisin klo 14, mutta toisaalta ei liian myöhäinen niin, että hääjuhlallekin jää rauhassa aikaa. Ja toisaalta, jos nyt jotenkin kummasti haluaisimmekin myöhäisemmän vihkiajan, sen saisi todennäköisemmin muutettua tunnin myöhäisemmäksi kuin tehtyä muutoksen toiseen suuntaan.

Ai ai ai, tuntuu mahtavalta, että kaikkein tärkeimmät osaset meidän tulevasta hääpäivästä on nyt saatu loksautettua paikoilleen. Hurjasti on vielä tehtävää, suunniteltavaa ja fiilisteltävää, mutta näissä raameissa päästään takuuvarmasti naimisiin ja saadaan toivottavasti ikimuistoinen hääpäivä.

4 kommenttia:

  1. Hurjasti onnea vihkiajan saamisesta! Eikö teekin kaiken paljon konkreettisemmaksi? ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! :) Todellakin tekee tästä taas paljon konkreettisempaa! Vähän meinas ääni väristä varauspuhelua soittaessani, sen verran isolta askeleelta tuntui varata kirkkoa.

      Poista