Sivut

2. elokuuta 2013

Photo booth meillekin?

Niin kuin jo aiemmin mainitsin, olen viime aikoina pyöritellyt mielessäni erilaisia tapoja hyötykäyttää juhlapaikkamme hallitsevinta visuaalista yksityiskohtaa, seinien mustavalkoraidallisuutta, muutenkin häissämme. Enpä kuitenkaan aiemmin tullut ajatelleeksi sitä, miten niistä varsinaisista seinistä voisi saada vielä enemmän iloa irti, kunnes nyt välähti:

Lähde
Meillähän olisi valmiina täydellinen photo booth -tausta! En ollut varsinaisesti suunnitellut meille photo boothia (taisin jopa vannoa, ettei sellaista meillä nähtäisi), mutta toisaalta, haluaisin erittäin mielelläni saada mahdollisimman monista vieraistamme kuvia, ja photo booth voisi olla hyvä tapa saada niitä! Suuren suosion saavuttaneet viiksi-, huuli- sunmuut propsit saisivat meillä jäädä hauskuudestaan huolimatta sivuun, mutta voisin kuvitella meille käyttöön esimerkiksi jonkin kauniin, suuren kehyksen antamaan ilmettä kuviin ja rentouttamaan kuvattavia. Tai ehkäpä liitutaulu, johon vieraat voisivat jättää ytimekkäitä viestejään? (Tehän tiedättekin jo rakkaudestani liitutauluihin...) Graafinen tausta voi kyllä olla itsessäänkin jo ihan tarpeeksi persoonallisuutta kuviin tuova elementti, joten välttämättä mitään ylimääräisiä härpäkkeitä ei edes kaivattaisi.

Kustannuksiltaanhan tällainen photo booth ei olisi mikään merkittävä kuluerä. Seinät tulevat talon puolesta, ja kuvaajaksi voisi tähän hommaan nakittaa jonkun kuvaustaitoisen ystävämme vieraiden joukosta. Erinäisiä valokuvauksen harrastajia onneksi löytyy useampiakin vieraslistalta... Lisäksi hääpaikaltamme löytyy varsinaisen juhlasalin yhteydestä, ainoastaan väliovien erottamana kabinettitila, jota voisi hyötykäyttää photo boothiin, jos sellaisen innostuisimme järjestämään.

Tehdäkö vai eikö tehdä? Toimiiko photo booth yleensä käytännössä vai jäävätkö vieraat paikoilleen istumaan vältellen kameraa kuin ruttoa?

3 kommenttia:

  1. Itsekkin haluan meidän häihin photo boothin. Ei vaan olisi kivaa jos sitten vieraat ei kävisikään siinä ja se menis jotenkin ihan ohi kaikilta. Sitten jos se olisi suosittu niin olisi ihania muistoja vieraista.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No veikkaan, että kaverit/ystävät/nuorempi vierasväki ei ihan hirveästi vaadi suostuttelua, kun vaan joku pitää tarpeeksi meteliä koko ideasta juhlien aikana, ettei jää unholaan :) Mutta käytännön kokemusta ei löydy täältä(kään), joten jännityksellä odotankin, miten koko homma onnistuu, jos tähän päädytään :)

      Poista
    2. Meillä riitti kiva taulunkehys (vanha ja lainattu). Sovittu kuvaaja otti kaikista vieraista kuvat sillä välin, kun me olimme kuvauksessa. Näin saatiin hyvin täytettyä hääparin odotteluaika juhlapaikalla. Vieraat täyttivät myös samalla vieraskirjaa, johon itse liimasivat kuvansa juhlapaikalla eli käytettiin valokuvatulostinta myös. Vieraskirja muodostui irtosivuista, jotka koottiin kauniiseen kansioon. Olimme miettineet etukäteen valmiit kysymykset, johon toivoimme vastauksia. Vieraskirjaa oli jälkikäteen todella hauska lukea. Ja ennenkaikkea vieraat oli tykänneet tästä ohjelmanumerosta tosi paljon :)

      Poista