Sivut

25. elokuuta 2013

Otsatukka morsiamella?

Ellinen kyseli kampauspohdintojeni kommenttiboksin puolella, voiko otsatukka olla juhlava. Samaa olen pohtinut itsekin, sillä etuhiukset houkuttelisivat taas vuoden tauon jälkeen kummasti. Etuhiukset ovat ihanan leikkisät, rennot ja nuorekkaatkin (tosin viimeksi leikattuani otsatukan sain kuulla sulholta näyttäväni 16-vuotiaalta, mutta ihan niin nuori vaikutelma ei ollut tavoitteena). Toisaalta jos kun otsatukkaan kyllästyy, sen pois kasvattaminen on työn ja tuskan takana... Pienistä yksityiskohdista sitä saakin ihminen itselleen päänvaivaa kehitettyä.

No, pitihän sitä pistää hakukoneet laulamaan ja kaivaa läjä inspiskuvia morsiamista, joiden hääkampauksessa on ollut osana myös otsatukka. Ja oih, hyvältähän se näyttää, katsokaa vaikka! (Suorasta, erinomaisesti häälookiin sopivasta otsatukasta tuore esimerkki on Siempre Tuyo -blogin Maiski, joka näytti upealta omana hääpäivänään heinäkuussa.)
Lähde
Lähde  

Lähde
Lähde
Lähde
Lähde

























Toisaalta sivulle vedetty otsiskin näyttää hyvältä ja passaa juhliinkin mitä mainioimmin. Vai mitä sanotte näistä?

Lähde
Lähde
























Lähde
Lähde

























Näiden kuvien katselu ei tee hyvää alati pahenevalle kampaajakuumeelle, ja veikkaankin, että hääkampaukseeni tulee kuulumaan tavalla tai toisella etuhiukset, oli sitten kyse suorasta otsatukasta tai sivulle kaartuvasta mallista. Tekisi mieli tarttua Fiskarsseihin ja napsaista suora otsatukka takaisin saman tien. Ehkä kuitenkin on syytä hillitä itsensä ja antaa hiuksensa ammattilaisen pätkittäväksi - tai tyytyä elämään ilman otsatukkaa...

10 kommenttia:

  1. Mullakin on otsiskuume vaikka omasta otsiksesta on melkein kymmenen vuotta aikaa! Meillä sulho taas ei vaan halua et leikkaan otsiksen, ei kuulema käy minulle eikä 90% muillekaan naisista :D sillä on selkeesti asennevamma otsiksia kohtaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, vähän joo tota asennevammaa näkynyt täälläkin :D Mullahan siis oli otsatukka koko lapsuuden (suora, tasamittainen), kunnes yläasteen alussa pitkällisen urakan ansiosta sain sen kasvatettua pois. Viime kesänä leikkautin taas otsiksen, ja sulhon kommentti tosiaankin oli jotakin tyyliin "sä näytät 16-vuotiaalta. Jos siltäkään" - Eikä tullut kovin ihaillen se kommentti. :D Nyt on taas otsatukka aikalailla kasvatettuna pitkäks, sivulle heitetyks, mutta äh miten paljon tekis mieli taas pätkäistä!

      Poista
  2. Minulla on ollut otsatukka reilu 8 vuotta, nyt olen kasvattamassa sitä pois. Tällä hetkellä on tuollainen sivuotsis. Nyt olen pähkäillyt kovasti että tuntuuko olo kamalan "alastomalta" jos häihin on otsatukan kasvattanut pois.
    Onneksi sen saa kuitenkin nopeasti leikattua takaisin. Myös kampaus mikä on tällä hetkellä se ykkösvaihtoehto niin on sellainen mihin sopii sekä otsatukka että ilman otsatukkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onneksi otsiksen takaisin hankkiminen käy pikaisesti! Tuttuun on ainakin helppo palata :)

      Poista
  3. Mulla on otsiksen kasvatus menossa, mutta välillä kaipaan sivuotsista mikä on ollut monta vuotta. Saa nähdä oppiiko elämään ilman otsatukkaa, vai leikkaako takaisin pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otsikseen paluusta voi onneksi päättää vasta tosi lähelläkin hääpäivää, pois kasvatushan se tuskaisen hidasta on :)

      Poista
  4. Tuliskohan mustakin 16 vuotiaan näköinen, jos leikkaisin otsiksen?! heh .. in my dream.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sitä koskaan tiedä! Sun täytyy selvästikin kokeilla ;)

      Poista
  5. A-ha! Mä siis ensin kasvatan sen pois ja leikkautan takaisin viikkoa ennen häitä. Nerokas idea :)

    VastaaPoista
  6. Leikkasin juuri eilen taas otsiksen! Suunnitelmissa on pitää se nyt hetken ajan syksyllä, mutta kasvattaa pois keväthäihin mennessä. Siinä vaiheessa kivasti leikattu sivuotsis voisi myös toimia hyvin.

    VastaaPoista